9 Şubat 2017 Perşembe

Piramitler, Sfenks, Kudüs, Baalbek, Gılgamış Eğitimleri için 12 Şubat İzmir, 26 Şubat Antalya, 5 Mart Ankara'dayız.


12 Şubat Pazar günü İzmir'deyiz. Altı saat olarak planlanan eğitimde;
- Mısır'daki Üç Piramidi ve Sfenks'i tüm detaylarıyla inceleyeceğiz. Öyle ki Mısır'a gitmeyi düşünenler bu eğitimden sonra kendi evleri gibi bilecekler o bölgeyi...
- Kudüs'ü anlatacağız. 12500 yıllık uzay platformunu, Tapınak Tepesini, Kubbet-üs Sahra'yı, Kubbet-üs Sahra'nın altında inşa edilen Süleyman Tapınağını, Ağlama Duvarını, Ağlama Duvarının altındaki gizli geçitleri konuşacağız. Kudüs'ün neden bu kadar önemli olduğunu anlatırken o bölgeyi tanıyacağız. Kudüs'e gitmeyi düşünenler de bu eğitimden sonra artık nereye nasıl bakmaları gerektiğini bilerek gidecekler...
- 400 Bin Yıllık Anunnaki Uçuş Platformu olan Baalbek'i anlatacağız. Baalbek Kudüs ilişkisini masaya yatıracağız. Halife Ömer Kudüs'teki Kubbet-üs Sahra'nın yaldızlı kubbesini neden Baalbek'teki camiden getirtmiştir bunu sorgulayacağız.
- Gılgamış'ın sahicilikle dolu öyküsünü, bıraktığı işaretleri takip ederek anlatacağız. Geçmişten günümüze verilen mesajları tek tek inceleyeceğiz. Geçmiş-günümüz-gelecek nasıl iç içe geçmiş bunu göreceğiz.
- Marduk'un 50 İsmini, Necronomicon'da bu isimlere verilen sembolleri, 72-99 isimleri inceleyeceğiz.
- Yakup Peygamberin öyküsünü ve Yakup'un İsrail'e nasıl dönüştüğünün öyküsünü konuşacağız.
- Eğitimin final bölümünde ise son 6000 yıllık tarihi kısa bir özetle sunacağız ve bizi neler bekliyor bunun üzerine konuşacağız. Her bir çağ değişiminin sancılı geçtiğini, son beş yüz yıllık yeni çağ hazırlıklarını bilgi ve belgelerle göreceğiz. Sezgi, görüm, rüyalarla medeniyetimizin nasıl şekillendirildiğini anlatacağız.
Eğitime katılmak isteyenler Nuray Canözden ile temasa geçebilirler.


Not: Aynı konular 26 Şubat Pazar günü Antalya'da, 5 Mart Pazar günü Ankara'da işlenecektir.
Antalya bilgi ve kayıt için Dilek Köksel Bayezid ile temasa geçilebilir.
Ankara bilgi ve kayıt için Emel ML ile temasa geçilebilir.

Detaylı bilgi için: http://gokturkramu.blogspot.com.tr/2017/01/ankara-izmir-antalya-egitimleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder