21 Mart 2017 Salı

Kova Çağında mıyız Yoksa Henüz Girmedik mi?




Eğitimlerde hep Balık Çağından Kova Çağına geçişi anlattım ve hiç kimse bu geçişin ne zaman olacağını net bilemez dedim. Şimdi bunu kendi oluşturduğum resimlerle kolay bir şekilde anlaşılması için sunacağım. Bunu 21 Mart sabahı güneş doğmadan yarım saat önce uyanarak ve güneşin doğacağı yere bakarak ta kendiniz deneyebilirsiniz:

Öncelikle şunu söyleyeyim Enki'nin bize bıraktığı 36 takımyıldızı ve 12 Zodyak burcu vardır. Günümüz bilimi ise bunu 88 takımyıldızına, Zodyak'ı da 13 takımyıldızına çıkarmıştır. İlk resim yarınki güneşi ve arkasındaki takımyıldızlarını göstermektedir. Balık ile Kova takımyıldızı arasında Güneş'i görüyorsunuz. Bilimin çizdiği sınırlara göre Güneş Balık'ta gözükmesine rağmen Enki'nin sınırlarını bilmediğimiz için kesin Balık ya da Kova'dadır diyemiyoruz. Yani Balık'ta mı yoksa Kova'da mı bilebilmek için Enki'nin sınırlara ihtiyacımız var... Bununla ilgili şöyle bir örnek vereyim: Türkiye ile Suriye arasında bir yere helikopterle bırakıldınız diyelim. Hangi ülkede olduğunuzu bilmeniz için iki ülke sınırını net bir şekilde bilmeniz gerekir. Günümüz bilimi bir sınır çizmiş ve sen Suriye'desin şu anda diyor ama aslında gerçek sınırlara göre Türkiye içinde de olabilirsin.


Dünya'daki tüm taş yapılarda 21 mart sabahı kadim uygarlıklar güneşin doğacağı zamanı bekler ve hangi çağın içinde bulunduklarını gözlemlerdi. Bunun ritüelleri hala yapılmakta. Macera meraklıları yarın sabah taş yapılarda riüteller yapacaklar. Bizde bulunduğumuz yerde 21 mart sabahı güneşten 30 dk önce kalkıp doğuya doğru baktığımızda kova takımyıldızını ve yer ile bitişik balık takımyıldızını göreceğiz... Kısaca Kova Çağı evet geliyor ama tam olarak ne zaman gireceğiz bilemiyoruz... Belki de girdik...



Akhisar Müzesindeki Anlamını Yitirmeyen Kehanet Taşı...




Bir anunnakinin(Tahminim Apollon, Pythia, Artemis) "SIR" olarak gizlenmesine karar verilen sözleri işte bu taşta yazıyor. Thyateiralılar tarafından Apollon(Didim) Orakline gönderilen taş Oracle rahibi tarafından yazıldıktan sonra tekrar Thyateiralılara iade edilmiş(M.Ö. 400-700)

Bulunduktan sonra 8 aylık bir sürede 8 kişinin ortak çalışmasıyla çevrilen taşta ne yazdığı bakan ve Müze Müdürü Kefayettin Öz'ün de ortak kararıyla gizli tutulmuş. Halen Akhisar Müzesi girişinde yer alan ve günümüzde de kehanetleri aktif olduğu ifade edilen, Dünyada tek kayıtlı kehanet taşı olma özelliği taşıyan bu taş için dün Kefayettin Öz ile görüştüm.


Kesinlikle içerik konusunda bilgi alamadığımı söyleyeyim çünkü onu da aşan bir mekanizma tarafından korunuyor ancak öğrenebildiğim kadarıyla içinde bir çeşit anunnakilerle iletişim kurma ritüeli bulunuyor ve kesinlikle işe yarıyor. Çünkü bizzat Kefayettin Bey ve dönemin turizm bakanı denemiş ve onun deyimiyle ikisi de "çarpılmış". Tabiki de anunnakileri ve kullandıkları teknoloji tanımak istemeyen ana akım bilimciler için ortaya çıkan gerçekler zor ve hazmedilmesi güç olabilir ancak bizler için normal bir durum bu çünkü tarihte yüzlerce benzer olay var.Kendisi de 30 yıllık arkeolog olan Kefayettin Bey ülkedeki bir çok kazıda yer almış olmasına rağmen bu olayı bir türlü çözememiş olduklarını da ekliyor.

Bizde 25-26 Mart'ta Olimpos'ta 2500 yıl önceki bir Oracle yani kehanet ritüelini deneyeceğiz ve anunnakilerle temas kurmaya çalışacağız. Şimdiye kadar 25 kişinin dahil olduğu bu ritüel için maksimum sayımız 30 ve bu özel etkinlikte yer almak isteyenler için artık son anlar diyebilirim... Katılmak isteyenler Dilek Köksel Bayezid ile temas kurabilirler.

Bu bilgilere ulaşmama vesile olan Akhisar'in geleneksel dondurma firması olan Piramit Dondurma kurucusu değerli abim Macit Tepeköylü ve Akhisar Müze Müdürü Kefayettin Öz'e teşekkür ederim.





2018 de İlk Anunnaki Filmi Sinemalarda Olacak gibi...







Uzun sürelerdir "ANUNNAKI" ile ilgili film izni çıkmıyordu... Bakalım buna izin çıkacak mı yoksa diğeri gibi iptal mi olacak...

http://www.imdb.com/title/tt3114056/?ref_=ext_shr_fb_tt

Mart-Nisan 2017 Eğitim Programımız Hazır...




Mart-Nisan Eğitim Programımız hazır...
12 MART İZMİR – 2 NİSAN ANKARA – 30 NİSAN ANTALYA
EĞİTİM KONULARI
• Derinkuyu Yeraltı Şehri ve Anunnaki Bağlantısı (Derinkuyu ve bölgedeki diğer yer altı şehirleri kim tarafından ne amaçla yapıldı? Orada ne yaşandı?)


• Kuzey Kutbundaki Gizli Ülke(Amiral Byrd ile Görüşen Enki miydi? Geçmişten Günümüze Ulaşan Çok Özel Bir Mesaj) Oyuk Dünya Teorisi ve NSB Bilimi

• Aztek Takvim Taşı ve Dünya'nın Beş Çağı; Maya, Aztek, İnkaların Büyük Sırrı

• Anunnaki-İnsan İlişkileri (İbn Arabi, Mevlana )

• Ay’ın arka yüzünde neler oluyor? Ay’daki Sırlar…

• Mars’taki Kadim Şehirler, Mars’taki Anunnaki Üsleri

• Mars Uydusu Phobos’taki Anunnakiler, Phobos 2 Vakası

İSTANBUL KONULARI (19 MART)
• Derinkuyu Yeraltı Şehri ve Anunnaki Bağlantısı (Derinkuyu ve bölgedeki diğer yer altı şehirleri kim tarafından ne amaçla yapıldı? Orada ne yaşandı?)

• Kuzey Kutbundaki Gizli Ülke(Amiral Byrd ile Görüşen Enki miydi? Geçmişten Günümüze Ulaşan Çok Özel Bir Mesaj) Oyuk Dünya Teorisi ve NSB Bilimi

• Aztek Takvim Taşı ve Dünya'nın Beş Çağı; Maya, Aztek, İnkaların Büyük Sırrı

• Anunnaki-İnsan İlişkileri (İbn Arabi, Mevlana )

KAYIT VE DETAYLI BİLGİ İÇİN:

İSTANBUL Bilgi Paylaşım Merkezi (TAKSİM) Kayıt-Bilgi: 0212 2452942 – 05326128517

İZMİR Mutlu Yaşam Merkezi Kayıt-Bilgi: 0 532 5912942

ANTALYA İnnema Yaşam Gelişim Kayıt-Bilgi: 0534 746 38 38 - 0242 316 96 99

ANKARA Ankavera Kayıt-Bilgi: 0 506 418 83 37 - 0 312 448 04 20

19.03.2017 İstanbul Eğitimi - Bilgi Paylaşım Merkezi



12.03.2017 İzmir Eğitimi - Mutlu Yaşam Merkezi






05.03.2017 Ankara Eğitimi - Ankavera Eğitim Merkezi