20 Mayıs 2023 Cumartesi

Batman Piramitleri




Batman Piramitleri

Batman merkeze bağlı Emso Köyü'ndeki Baktaş ailesine ait arazide bulunan Batman Piramitleri

Kadim tapınaklar enerji alanlarının üzerine kurulmuştur. Mısır'daki en önemli yirmi bir adet piramidin tamamı enerji yataklarının üzerine kurulmuştur. Krallar vadisindeki piramitlerin magnezyum; Red Piramit ve Medum Piramidi gibi piramitlerin doğalgaz, Hawara piramidinin su; Gize Piramitlerinin yerküre enerjisi üzerine kurulması gibi tüm tapınaklarında bir hat üzerinde kurulduğu veya takımyıldızları izdüşümü alınarak yapıldıkları görülmüştür.

Hatta bu yapıların sanki bir bilgisayarın anakart sisteminin üzerine konulan parçalar gibi oldukları görülmektedir. Yani birileri dünyayı bir anakart olarak görmüş ve üzerine enerjiyi işlesinler diye bu yapıları kurmuştur.

Yerküre enerjisi dediğimiz bu enerjilerin kaynağı hakkında birçok görüş bulunmakla birlikte en çok kabul edileni Arkeolog Alfred Watkins’in “Ley Hatları” teorisidir. Antik haritalarda, önemli yapıların hep ayni hatlarda hizalanarak dönem dönem üst üste yapılandığını gören Watkins’e göre, ley hatları düz ve paralel bir şekilde yürümektedir. Stonehenge anıtı gibi özel dikilmiş taşlarla, eskinin yapıtları bu gizemli enerjinin belirgin noktaları veya radyo alıcıları gibidir. Bu teoriye göre Dünya’nın kendine özgü doğal bir gücü ve enerjisi bulunmaktadır.

İşte ley hatlarının üzerine kurulmuş piramitlerden Batman'da da bulunmaktadır. Bu piramitler ülkemizde doğal tepeler olarak kabul edilse de arazi sahibi Muazzez Baktaş yurtdışından bir çok üniversitenin bölgeyi ziyaret ettiğini ve araştırma izni talep ettiklerini söylemektedir. Bölgede piramitlerden başka, yeraltı tünelleri ve zigurat yapılarında var olduğunu eklemiştir.

Bilgiler için teşekkürler @heja_baktas @beratbaktas







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder