10 Kasım 2016 Perşembe

İki Yıl Sonra Seminerlerim Yeniden Başlıyor... İlki 13 Kasım 2016 Pazar Taksim Bilgi Paylaşım Merkezinde


İki yıl sonra yine yeni yeniden seminerlerim başlıyor...

19 Ekim 2014'te İstanbul Ataşehir'de başlayıp beş şehirde on dört seminer vermiştim. Anunnakiler o günden bugüne daha çok bilindikçe ve insanlar gerçeklere uyandıkça maalesef ki yanlış bilgilerde çoğaldı. Anunnaki konusunda ülkemizdeki ilk yazarlardan birisi olarak hissettiğim "doğru bilgiye ulaşma, kaynaklı bilgi sunma" sorumluluğuyla seminerlere tekrar başlama karar aldım.

İstanbul için "Anunnakiler Eğitimi ve Yeni Dünyaya Hazırlık" şeklinde sunacağımiz seminerlerin ilkini bu pazar Taksim Bilgi Paylaşım Merkezinde vereceğiz. Konuya ilgisi olan ve geleceğin dünyasını geçmişe bakarak görmek isteyen herkes davetlidir. Detaylı bilgi için Bilgi Paylaşım Merkezini arayabilirsiniz. İzmir, Ankara, Antalya ve Adana seminerleri de yakınsa ilan edilecektir.

ANUNNAKİLER / Seminer

Dünyanın Gerçek Sahipleri

GÖKTÜRK RAMU

İlk seminer 13 Kasım 2016 saat:14.00-16.00 saatlerinde başlıyor.

Detaylı bilgi almak ve kaydınızı yaptırmak için 0212 2452942 veya 05326128517 numaralı telefonlardan arayabilir veya explorer@superonline.com adresine mail atabilirsiniz.

Türkiye'de "Anunnakiler" hakkında yaptığı derin araştırmaları 2 kitapta toplamış, yeni kitap için hazırlıklara başlamış, bugüne kadar birçok seminer vermiş araştırmacı yazar Göktürk Ramu "doğru bilgiye ulaşma, kaynaklı bilgi sunma" prensibiyle Bilgi Paylaşım Merkezinde 4 bölümden oluşan 4 hafta pazar günleri yapılacak olan Anunnakiler Konulu seminerlerine başlıyor.

Peki, neden bizler Anunnaki hakkında bilgilenmeliyiz? Çünkü Anunnakileri öğrenirsek yaşadığımız değişimlerin nedenini de öğrenmiş oluruz. Çünkü Solon'un dediği gibi bize anlatılan tarihin bir çocuk masalından ibaret olduğunu görürüz. Çünkü geçmişi gerçek kanıtlarla öğrenip, ana akım bilgilerden faydalanıp geleceği sağlam biçimde yorumlayabiliriz. Çünkü bizi bekleyen Kova Çağına geçişin ne anlama geldiğini anlayabiliriz, tedbirlerimizi buna uygun alabiliriz. (Enki'yi bilmeden Kova Çağını da bilemeyiz.) Anunnakileri bilmeliyiz çünkü GDO, Hollywood Senaryoları, Bilim, Nanoteknoloji, Ortadoğu'daki Enerji Savaşları bizi neye hazırlıyor bunu öngörebiliriz. Bireysel deneyimlerimiz, görümlerimiz, enerjimizdeki değişimin doğru takibini yapabiliriz. Genlerimizdeki blokajın nedenini öğrenebiliriz. Anahtarın genlerde olduğunu öğrenip yolumuzda sağlam ilerleyebiliriz. Anunnakileri bilmeliyiz ki onlar hakkında anlatılan onlarca efsaneden kendimizi koruyabiliriz. Onlarında bizden farklı olmadığını, hatta onların atalarımız olduklarını görebiliriz. Seçilmenin ne demek olduğunu anlayıp, hasatın ne olduğunu fark edebiliriz. Ölümsüzlüğün hoş bir hayal olmadığını idrak edebiliriz...

Bu seminerlerde aşağıdaki sorulara kadim tabletlerden cevaplar bulacaksınız: Anunnaki nedir, kimdir? Anunnakiler nereden, nasıl ve neden Dünyamıza gelmişlerdir? Sümer yazıtlarında, Mısır piramitlerinde Anunnakiler hakkında neler yazılmıştır? Kendi içlerinde nasıl savaşlar yaşanmıştır? Neden insanoğluna ihtiyaçları olmuş ve yazıtlarda insanın var oluşu ile ilgili neler yazılmış, İnsanlar onlara neden "Tanrılar-Tanrıçalar" demiştir? Enki kimdir, Enki'nin bu yüzyıldaki önemi nedir? Neden kurulan her yerleşim birimine bir Tanrı gerekmiştir? Gılgamış Destanı nedir, nasıl yorumlanmalıdır? Nuh Tufanı ve Anunnakiler ile ilgisi nedir? Anunnakiler neden Dünya krallığını elde etmek için savaştılar? Anunnakilerin rüyalarımız üzerindeki etkileri? Olağanüstü denilen yüceleştirilen olayların Anunnaki ilişkisi? Anunnakiler şimdi neredeler? Yoksa hala bizlerle mi?

Türkiye'de anunnaki konusunda bir ilk olan sevgili Göktürk Ramu, Anunnakiler hakkında ki tüm gerçekleri kanıtlarıyla Bilgi Paylaşım'da 4 bölüm halinde bizlerle paylaşacak.


BİLGİ PAYLAŞIM DERNEĞİ
Adres: Mete Cad. Park Apartmanı No:24/5
Taksim / İstanbul
Tel : 0212 245 29 42 / 0532 612 85 17
www.bilgipaylasim.org
explorer@superonline.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder