13 Şubat 2021 Cumartesi

Göktürk Ramu ile Online İsrail-Lübnan-Ürdün Turu 26-27 Şubat 21.00-01.00

 Göktürk Ramu ile Online İsrail-Lübnan-Ürdün Turu 26-27 Şubat 21.00-01.00


İsrail, Lübnan ve Ürdün'ü 12 günlük bir tur şeklinde Göktürk Ramu ile birlikte -ONLINE- gezmeye ne dersiniz?

Online turumuzda kendi fotoğraflarımız, rehberlerimiz ve videolarımızla "Kudüs, Eriha, Ölüdeniz, Akka, Haifa, Beyrut, Baalbek, Biblos, Petra, Tellilat Ghassul, Nabu Dağı, Vadi Rum, Akabe" gezilecek, ardından "Ana Akım Bilgiler" ve "Ancient Aliens" bakış açısıyla bilgiler verilecektir. Sanal turumuz ZOOM üzerinden olacak ve kayıt katılımcılarla paylaşılacaktır.

İsrail, Lübnan ve Ürdün'ü ziyaret etmek isteyenler için iyi bir ön hazırlık...

26 Şubat Cuma 21.00-01.00
- Kudüs'ten başlayacak turumuzda Tapınak Tepesi, Kubbet-ül Sahra, Mescid-i Aksa, Tapınak Tepesi Tünelleri, Hezekiel Tüneli, Davut'un Şehri hem gezilecek hem de sunularla anlatılacaktır. Ardından Eriha, Ein Bokek, Ölüdeniz, Haifa, Akko şehirleri ile devam eden turumuz Kudüs Müzesi ile sonlanacaktır.

27 Şubat Cumartesi 21.00-01.00
- İkinci bölüm Beyrut'tan başlayacak Jeita Grotto, Baalbeck, Hermon Dağı, Halil Cibran'ın şehri Bsharri, Halil Cibran Müzesi, Tanrıların Sedirleri, Byblos,  Beirut Müzesi ve Değerli Taş Müzesi gezildikten sonra Ürdün kısmına geçilecektir. Burada ise Petra, Tellilat Ghassul, Nabu Dağı, Vadi Rum ve Akabe gezildikten sonra sanal gezimiz son bulacaktır.

Toplam ücret 200 TL olup sayı sınırı bulunmaktadır.
Kayıt-Bilgi: Göktürk Ramu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder