25 Ocak 2023 Çarşamba

10. Boyut (Yeni kitabım) Artık Raflarda...

 


10. BOYUT ARTIK RAFLARDA!!!

10. Boyut, çok keyifli ve sürükleyici bir kurguyla insanlığın sürekli kafasını kurcalayan bilinmezleri adeta çözümleyen, çoklu evren anlayışına, Tip 0, I, II, III Medeniyetler olgusuna ve Dünya üzerindeki Homo sapiens’in nasıl oluştuğu ve geliştiği konularına, genetik ve fizik bilimlerinde şu an sahip olduğumuz bilgilerin de destekleri alınarak ışık tutan ayrıca macera ve heyecan dolu muhteşem bir yapıt.

Prof. Dr. Gökçen YUVALI (10. Boyut Editörü ve Bilimsel Danışmanı)
🔅
Dört boyutlu evrende, beş duyu organıyla dünyayı anlamaya çalışan insan, pozitif bilimlerdeki gelişmeler sayesinde bugün çok boyutlu evreni sorgular hale geliyor. Buna rağmen soru (n) larının yanıtlarını henüz bulabilmiş değildir. İşte bu cevapları matruşka bebekleri gibi içi içe geçmiş/birbiri üzerine binmiş boyutlarda arayan Gök Türk, 10. Boyut romanında da bizlere farklı bir düşünüş yolu sunarak, kozmosa doğru boyutlar arası kapı açıyor.

Doç. Dr. Ebru Güzel (Yazar)
(Janus: Güzelliğin Çirkin Yüzü, Yeni Öncüler, Eşikteki Çocuk kitaplarının yazarı)
🔅
Yazarın gerek mitoloji gerekse diğer, özellikle fen bilimlerinin bilgilerini akılcı ve sistematik bir şekilde harmanlaması sonucu insanlık tarihine farklı bir bakış açısı sunduğu değerli bir eser.

Prof. Dr. Abdulkadir YUVALI (Yazar)
(Cengiz Han, İlhanlı Tarihi kitaplarının yazarı)
🔅
Gök Türk bundan önceki kitaplarında insanlığın saklı bırakılmış binlerce yıllık gerçek tarihine ışık tutmuştu. 10. Boyut kitabında ise artık değişim zamanının geldiğini de hatırlatarak okuyucuyu, mikro kozmosun derinlerinden evrenin sınırlarına doğru çok boyutlu bilimsel bir yolculuğa çıkarıyor.

Prof. Dr. Duygu Kaşıkçı
🔅
Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü mezunu olup alanıyla ilgili bir iş bulamayan Kaya, sonunda kasiyer ya da kurye olmaya karar vermiştir. Ancak işler istediği gibi gitmeyecek, rüyasında görüp bilgisayara yüklediği semboller sayesinde hayatı tümden değiştirecektir. İstanbul’dan NASA’ya kadar uzanan bu hikâye onu, bambaşka bir gerçekliğe ve hatta evrenin ilk mesajına kadar taşıyacaktır. 
Çok boyutlu evrenimizde boyutlar arası bilimsel bir maceraya eğer hazırsanız; koltuklarınızı dik konuma getirin, güvenlik kemerlerinizi takın ve kozmosa doğru olan uçuş yolculuğumuz artık başlasın.

Her şey, 14 milyon yıl önce Frigya Vadisi’ne inen bir uzay aracıyla başladı…
🔅


Önsözü okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder