21 Mart 2017 Salı

Akhisar Müzesindeki Anlamını Yitirmeyen Kehanet Taşı...




Bir anunnakinin(Tahminim Apollon, Pythia, Artemis) "SIR" olarak gizlenmesine karar verilen sözleri işte bu taşta yazıyor. Thyateiralılar tarafından Apollon(Didim) Orakline gönderilen taş Oracle rahibi tarafından yazıldıktan sonra tekrar Thyateiralılara iade edilmiş(M.Ö. 400-700)

Bulunduktan sonra 8 aylık bir sürede 8 kişinin ortak çalışmasıyla çevrilen taşta ne yazdığı bakan ve Müze Müdürü Kefayettin Öz'ün de ortak kararıyla gizli tutulmuş. Halen Akhisar Müzesi girişinde yer alan ve günümüzde de kehanetleri aktif olduğu ifade edilen, Dünyada tek kayıtlı kehanet taşı olma özelliği taşıyan bu taş için dün Kefayettin Öz ile görüştüm.


Kesinlikle içerik konusunda bilgi alamadığımı söyleyeyim çünkü onu da aşan bir mekanizma tarafından korunuyor ancak öğrenebildiğim kadarıyla içinde bir çeşit anunnakilerle iletişim kurma ritüeli bulunuyor ve kesinlikle işe yarıyor. Çünkü bizzat Kefayettin Bey ve dönemin turizm bakanı denemiş ve onun deyimiyle ikisi de "çarpılmış". Tabiki de anunnakileri ve kullandıkları teknoloji tanımak istemeyen ana akım bilimciler için ortaya çıkan gerçekler zor ve hazmedilmesi güç olabilir ancak bizler için normal bir durum bu çünkü tarihte yüzlerce benzer olay var.Kendisi de 30 yıllık arkeolog olan Kefayettin Bey ülkedeki bir çok kazıda yer almış olmasına rağmen bu olayı bir türlü çözememiş olduklarını da ekliyor.

Bizde 25-26 Mart'ta Olimpos'ta 2500 yıl önceki bir Oracle yani kehanet ritüelini deneyeceğiz ve anunnakilerle temas kurmaya çalışacağız. Şimdiye kadar 25 kişinin dahil olduğu bu ritüel için maksimum sayımız 30 ve bu özel etkinlikte yer almak isteyenler için artık son anlar diyebilirim... Katılmak isteyenler Dilek Köksel Bayezid ile temas kurabilirler.

Bu bilgilere ulaşmama vesile olan Akhisar'in geleneksel dondurma firması olan Piramit Dondurma kurucusu değerli abim Macit Tepeköylü ve Akhisar Müze Müdürü Kefayettin Öz'e teşekkür ederim.





2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Kehanet Taşı üzerinde "Ey talebi olan kişi elini üzerime koy ve ruhunu bana sat dünyahakimiyeti senin olsun" yazıyor.

    YanıtlaSil