27 Mayıs 2023 Cumartesi

Anunnakiler Mavi Kanlı mı?

 


Anunnakiler Mavi Kanlı mı?

Komplo teorilerinin en çok ilgi çeken konularından birisidir “Mavi Kan"

Bu konuyla ilgili çoğu sembolik anlatım olmak üzere, sayısız iddia ve görüş ortaya atılmıştır ancak henüz net bir görüş ortaya çıkmamıştır. Böyle insanların varlığına ilişkin henüz bir kanıt bulunamasa da mavi kanlı hayvanlar mevcuttur.

Peki, eğer "Mavi Kan” sembolik değilse, fiziksel olarak nasıl olabilir?

İnsan, hayvan ve bitkide oksijen taşıyıcı moleküller mutlaka bir metal içermektedir ve oksijen bu metale bağlanıp taşınmaktadır. Metali sırtlayan/taşıyan protein zincirlerine”Globulin”demekteyiz.

Omurgalılarda, oksijen taşıyıcı moleküllerin genel adı “hemoglobin” olarak bilinir ve metal olarak demir kullanan moleküllerdir. Demir oksijene bağlandığında paslanan çivilerde de görüldüğü üzere kırmızı rengini almaktadır. Hemoglobin metali % 90 demirden oluşmakta, ancak içinde küçük bir miktar bakır da bulundurmaktadır.

Yerküremizdeki hayvanlarda metali bakır olan oksijen taşıyıcı moleküllerde keşfedilmiş ve “hemocyanin” adi ile adlandırılmıştır. Bakır oksijen ile birleştiğinde mavi renk almaktadır. Avrupa’daki kiliselerin mavi çatıları bu sayede olmaktadır.

️İnsan kanında demir hâkim olmakla birlikte hemoglobinin biraz da bakır bağlanan kısmı vardır. Bu yüzden de insan kanı kırmızıdır.

Anunnakiler Mavi Kanlı mı?

Belki de Anunnakilerin kanında yüksek miktarda bakır hâkimdir ve hatta düşük oranda ikinci bir metal de vardır belki. Bu sayede kan renkleri mavidir.

Homeros'un İlyada'sında Ares ve Afrodit yani Teşup ve İnanna isimli iki Anunnakinin yaralandığı ve yaralarından "İkhor" adı verilen farklı renkte bir kan aktığı yazmaktadır. Homeros ikhorun rengini vermemiş olsa da bizler mavi kan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü dünyamızda kırmızı kan dışında sadece mavi kanın varlığı görülmüştür. Hatta bu hayvanlardan nal yengeçlerinin mavi kanlarının birazı, kendileri öldürülmeden ilaç yapımında kullanılmak üzere alınmaktadır.

Bu araştırmamda bana yardımcı olan Hematopatolog Dr. Özden Özer’e teşekkürler.
#mavikan #blueblood #anunnaki #anunnakiler #göktürkramu #gokturkramu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder